Sponsors

Bestaande sponsoren 

We kregen de eerste sponsoren uit onverwachtse hoek. Dat waren bijdragen in de vorm van zaken om niets doen. De eerste was de notaris mr. E.P.B. ter Brinke in Halderbergen waar de oprichtingsakte passeerde en spontaan zei hier geen geld voor te rekenen.

De tweede was de motorzaak Streetbikes uit Fijnaart www.streetbikes.nl

Nieuwe sponsoren 

Voor een overzicht van bestaande sponsoren welke jaarlijks een (vaste) bijdrage aan ‘t gekozen goede doel doen vind u onder deze website:

 http://www.kwf.nl

Al snel bleek dat mensen voor het goede doel graag bereid zijn iets te doen. Bij de “11 kernen” toertocht van 7 juli boden de op de route liggende cafés en restaurants spontaan aan een percentage van de door deelnemers gemaakte omzet te doneren aan het KWF.    

Zou u al dan niet vaste donateur willen worden klik dan op onderstaande link https://www.kwf.nl/doneren/pages/default.aspx

Bijvoorbeeld van het KWF. U kiest daar het bedrag dat u aan dit goede doel wil schenken. 

Ook vind u op deze pagina welke doel(en) door de Stichting ondersteund worden, het eventuele doel van dit jaar en de wijze waarop u uw bijdrage kunt doneren. De Stichting garandeert dat uw bijdrage voor 100% ten goede komt aan het door u bedoelde goede doel.