Gas erop tegen kanker

Stichting voor goede doelen

Beste collega motorrijder, beste donateur 

Zin in een mooie toertocht ? Geef je dan op voor de “11 kernentocht” door het mooie Brabantse landschap op 7 juli vertrek mogelijk tussen 09.00 – 11.00 uur. 

De 11 kernen tocht voert je zo’n 175 kilometer door schitterend Brabant en laat je op een plezierige manier kennis maken met 11 kernen van de Gemeente Moerdijk. De start is bij de motorzaak Streetbikes, Patrijsstraat 2a, 4793 HV Fijnaart. 

De tocht eindigt ook in Fijnaart bij de Fendertse Hoeve, Kadedijk 3, 4793 GA Fijnaart. Een hele leuke locatie welke bij mooi weer speciaal voor de deelnemers tegen een gereduceerd tarief een BBQ organiseert, een leuke afsluiting. De BBQ rekent u rechtstreeks af bij de Fendertse Hoeve. 

Inschrijven

Dit kan via onderstaande link.

https://mailchi.mp/4ab7e1fdb1a2/uitnodiging-bijzondere-tourrit-zondag-7-juli

De inschrijving is pas definitief als uw bijdrage is ontvangen.

Wat krijg je; 

  • Per mail een GPX-bestand met de route zodat je die zelf in je navi kunt laden. Bij Streetbikes zijn collega motorrijders aanwezig welke bij willen springen met “eigenwijze” Navi systemen 
  • Ontvangst met koffie en lekkers 
  • Een foto met “het KWF” als blijk van deelname 
  • Een prachtige toerrit van 175 kilometer 
  • Een perfecte BBQ of (bij minder weer) prima maaltijd (voor eigen rekening) 

We hopen op enthousiaste deelnemers. Het idee een mooie dag motor te kunnen rijden en gelijk het goede doel te dienen moet elke motorrijder aanspreken. Motorrijders zijn mooie mensen. Toch !!

Natuurlijk hopen wij op zoveel mogelijk geld voor het KWF. Bij Streetbikes staat ook een grote collecte bus.

Degene die het meeste aan donaties heeft kunnen bemachtigen, WINT een GRATIS bandenset naar keuze voor zijn of haar motor inclusief montage bij streetbikes ter waarde van maximaal 500 euro.

Reden genoeg om buren, vrienden, collega’s en familie aan hun jas te trekken om jou rit te sponsoren.

Het opgehaalde bedrag doe je in een gesloten enveloppe met je naam er op en gooi deze bij de start in de KWF collectebus. Aan het einde van de dag maken wij bekend wat we hebben opgehaald voor het goede doel.

Degene die het meeste sponsorgeld heeft opgehaald wordt aan het einde van de dag bekend gemaakt en wint de gratis bandenset.